Ferrier 30 Antwerpen

ZAKENLUNCH ANTWERPEN ZUID: ONTDEK DE UITMUNTENDHEID VAN RESTAURANT FERRIER 30

Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor een zakenlunch in Antwerpen Zuid, is Restaurant Ferrier 30 uw topkeuze. Gelegen in het prestigieuze hart van Antwerpen Zuid aan de Leopold de Waelplaats, combineert Ferrier 30 een professionele ambiance met culinaire finesse, ideaal voor zowel formele als informele zakelijke bijeenkomsten.

Professionele elegantie bij Restaurant Ferrier 30

Restaurant Ferrier 30 staat bekend om zijn elegante inrichting en serene omgeving, die een ideale setting biedt voor zakelijke gesprekken en beslissingen. Met discrete tafelschikkingen en een attent personeel, zorgt Ferrier 30 ervoor dat u en uw zakelijke gasten kunnen genieten van een ongestoorde en efficiënte maaltijd.

Eenvoudig bereikbaar in Antwerpen Zuid

De centrale ligging van Ferrier 30 in Antwerpen Zuid maakt het gemakkelijk toegankelijk, of u nu komt met openbaar vervoer of eigen vervoer. Dit zorgt voor een moeiteloze ervaring voor al uw zakelijke gasten.

Reserveer uw zakenlunch bij Ferrier 30

Ervaar de beste zakenlunch in Antwerpen Zuid bij Restaurant Ferrier 30.  Kies voor Ferrier 30 en maak van uw volgende zakelijke bijeenkomst een gegarandeerd succes.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira