Ferrier 30 Antwerpen

ZAKENLUNCH IN ANTWERPEN: KIES VOOR KLASSE BIJ RESTAURANT FERRIER 30

Voor professionals die op zoek zijn naar de ideale locatie voor een zakenlunch in Antwerpen, biedt Restaurant Ferrier 30 een perfecte combinatie van stijl, discretie en culinaire excellentie. Gelegen in het hart van Antwerpen aan de prestigieuze Leopold de Waelplaats, is Ferrier 30 de uitgelezen plek om zakenrelaties te onderhouden en nieuwe partnerschappen te smeden.

Een professionele setting met een persoonlijke touch

Bij Restaurant Ferrier 30 begrijpen we het belang van een goede eerste indruk. Ons restaurant biedt een elegante en professionele omgeving die geschikt is voor formele en informele zakelijke besprekingen. Met comfortabele zitgelegenheden en een sfeervolle ambiance, is Ferrier 30 de ideale plek voor al uw zakenlunches.

Service gericht op zakelijke gasten

Wij waarderen de tijdsdruk van onze zakelijke gasten en bieden daarom een efficiënte service zonder in te boeten aan aandacht voor detail. Ons toegewijde personeel zorgt ervoor dat uw zakenlunch soepel en volgens plan verloopt, met alle benodigde voorzieningen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Reserveer uw zakenlunch bij Ferrier 30 in Antwerpen

Plan uw volgende zakenlunch bij Restaurant Ferrier 30 en ervaar zelf waarom wij bekendstaan als de beste keuze voor zakelijke bijeenkomsten in Antwerpen.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira