Ferrier 30 Antwerpen

RESTAURANTS IN DE BUURT VAN KMSKA

Op zoek naar restaurants in de buurt van KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen)? Ontdek Ferrier 30, uw culinaire bestemming voor een smaakvolle ervaring.

KMSKA RESTAURANTS IN DE BUURT

Bij Ferrier 30, op steenworp afstand van KMSKA, verwelkomen we u graag voor een onvergetelijke eetervaring. Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen is een schat aan cultureel erfgoed. Na een inspirerende dag vol kunst en cultuur is Ferrier 30 de ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd, zowel voor lunch als diner.

EEN SFEERVOLLE DINER ERVARING

Bij Ferrier 30 draait het niet alleen om eten; het draait om de totale ervaring. Ons moderne en verfijnde interieur zorgt voor een sfeervolle ambiance waar u kunt ontspannen na uw bezoek aan KMSKA. Of het nu voor lunch of diner is, Ferrier 30 is de perfecte plek om samen met vrienden of familie te genieten van heerlijk eten.

RESERVEER NU BIJ FERRIER 30

Ontdek de Italiaanse keuken in de buurt van KMSKA. Reserveer uw tafel vandaag nog en laat u betoveren door de culinaire magie van Ferrier 30. Of u nu een kunstliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar heerlijk eten, bij Ferrier 30 vindt u de perfecte combinatie van smaak en gastvrijheid. Tot snel!

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DO - VR
12u-14u30 en 18u-22u

ZA - ZO
12u-22u
beperkte kaart van 14u30 t.e.m. 17u

Gesloten op dinsdag & woensdag

site by miramira