RESTAURANT FERRIER 30: EEN CULINAIRE PAREL IN ANTWERPEN ZUID

Als u op zoek bent naar een top restaurant in Antwerpen Zuid, dan is Restaurant Ferrier 30 uw ultieme bestemming. Gelegen in het hart van Antwerpen Zuid aan de Leopold de Waelplaats 30, combineert Ferrier 30 het beste van de Italiaanse keuken met een moderne, creatieve inslag die elke maaltijd onvergetelijk maakt.

Verfijnd dineren in het sfeervolle Antwerpen Zuid

Bij Ferrier 30, een toonaangevend restaurant in Antwerpen Zuid, draait alles om de ervaring. Onze gasten worden getrakteerd op een menu vol met zorgvuldig samengestelde gerechten die zijn bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten.

De ideale locatie voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een romantisch diner, een zakelijke lunch of een feestelijke gelegenheid, Restaurant Ferrier 30 biedt de perfecte achtergrond. Ons stijlvolle interieur en de warme, uitnodigende sfeer maken elk bezoek speciaal. Met een locatie in het levendige Antwerpen Zuid, zijn we eenvoudig bereikbaar voor zowel locals als toeristen.

Reserveer nu bij Ferrier 30 in Antwerpen Zuid

Mis de kans niet om te dineren bij een van de beste restaurants in Antwerpen Zuid. Bezoek Restaurant Ferrier 30 en laat u meeslepen door de charme en de culinaire hoogstandjes die wij te bieden hebben.

Reserveer vandaag nog uw tafel via onze website of neem telefonisch contact met ons op. We kijken ernaar uit om u een memorabele eetervaring te bieden.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira