Ferrier 30 Antwerpen

RESTAURANT FERRIER 30: CULINAIRE VERFIJNING IN HARTJE ANTWERPEN.

Bezoekers van Antwerpen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke culinaire ervaring, moeten zeker Restaurant Ferrier 30 bezoeken, gelegen aan de schilderachtige Leopold de Waelplaats 30. Dit exclusieve restaurant is niet alleen een gastronomisch hoogtepunt van de stad, maar het belichaamt ook een fusie van innovatie met Italiaanse culinaire tradities, perfect afgestemd op de moderne smaak.

Ontdek het menu van Ferrier: een fusion van smaak en traditie

Het menu van Ferrier 30 biedt een selectie van gerechten die zowel de fijnproever als de avontuurlijke eter zullen bekoren. Met een stevige basis in de Italiaanse keuken, brengt ons team elk gerecht tot leven met een creatieve twist en de meest verse, lokaal verkregen ingrediënten. 

Een stijlvolle setting voor elke gelegenheid

Bij Ferrier 30 gaat het niet alleen om het eten; de sfeer speelt een even belangrijke rol. Ons restaurant biedt een elegante en uitnodigende omgeving die ideaal is voor alles, van een romantische avond uit tot zakelijke lunches en speciale gelegenheden. Elk detail van onze inrichting weerspiegelt de elegantie en aandacht voor detail die ook in onze keuken te vinden is.

RESERVEER NU BIJ FERRIER 30

Vergeet niet om vooraf te reserveren bij Restaurant Ferrier 30.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira