Ferrier 30 Antwerpen

Menu Ferrier 30

Ontdek de unieke culinaire ervaring van Restaurant Ferrier 30 in Antwerpen, perfect gelegen aan de Leopold de Waelplaats 30. Het menu van Ferrier 30 staat bekend om zijn creatieve samenstelling en focus op verse, hoogwaardige ingrediënten. Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke eetervaring in het hart van Antwerpen, dan biedt Ferrier 30 een menu dat zowel innovatief is als de Italiaanse culinaire tradities en filosofie weerspiegelt.

Het menu van Ferrier 30 varieert met seizoensgebonden producten. Of u nu kiest voor een lunch of diner, elk gerecht wordt met zorg bereid en prachtig gepresenteerd, wat zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bent u benieuwd naar de specifieke gerechten die op het menu van Ferrier 30 staan? Denk aan verfijnde voor- en hoofdgerechten en Italiaanse klassiekers als dessert die de Italiaanse keuken op een eigentijdse manier vertegenwoordigen. Daarnaast biedt het restaurant een uitgebreide wijnlijst die perfect bij de gerechten past, samengesteld door onze sommelier.

RESERVEER NU BIJ FERRIER 30

Plan uw bezoek aan Ferrier 30 en ervaar zelf waarom het menu van Ferrier 30 synoniem staat voor topgastronomie in Antwerpen. Reserveer uw tafel vandaag nog en laat u meenemen op een onvergelijkbare culinaire reis.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira