Ferrier 30 Antwerpen italiaan Antwerpen

ITALIAANS RESTAURANT IN ANTWERPEN

Op zoek naar een authentiek Italiaans restaurant in Antwerpen? Zoek niet verder, want Ferrier 30 biedt u de ultieme Italiaanse eetervaring. Onze keuken is doordrenkt met de geest van Italië, en we verwelkomen u graag in ons stijlvolle en gezellige restaurant.

DE ITALIAANSE KEUKEN BIJ FERRIER 30

Bij Ferrier 30 laten we ons inspireren door de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken. Onze gerechten worden bereid met de puurste ingrediënten, en we hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. In veel gevallen importeren we zelfs basis-ingrediënten direct uit Italië om de authenticiteit van de smaken te waarborgen.

Onze getalenteerde koks geven een persoonlijke twist aan klassieke Italiaanse gerechten, wat resulteert in culinaire meesterwerken die uw smaakpapillen zullen verwennen. We streven naar eenvoud in onze gerechten, zonder overdaad, en we laten de rijkdom aan aroma's de hoofdrol spelen.

EENVOUD EN RIJKDOM

Bij Ferrier 30 geloven we in een totaalervaring die verder gaat dan alleen het eten. Ons restaurant heeft een modern en verfijnd interieur, dat zowel mooi als tijdloos is. We willen dat de nadruk ligt op de gerechten en de wijnen die we serveren. Onze professionele bediening is persoonlijk en ontspannen, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich welkom voelt en een onvergetelijke avond beleeft.

EEN LEVENDIGE SFEER

Bij Ferrier 30 heerst altijd een bruisende en gezellige sfeer. We verwelkomen u met open armen en nodigen u uit om deel uit te maken van onze culinaire reis. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een levendige avond met vrienden, Ferrier 30 biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Reserveer vandaag nog uw tafel en ontdek de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken bij Ferrier 30, hét Italiaanse restaurant in Antwerpen. Bij ons draait alles om de liefde voor eten en de kunst van gastvrijheid. Tot binnenkort!

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DO - VR
12u-14u30 en 18u-22u

ZA - ZO
12u-22u
beperkte kaart van 14u30 t.e.m. 17u

Gesloten op dinsdag & woensdag

site by miramira