RESTAURANT FERRIER 30: AUTHENTIEKE ITALIAANSE CUISINE IN ANTWERPEN ZUID

Zoekt u naar een authentieke Italiaanse eetervaring in Antwerpen Zuid? Dan is Restaurant Ferrier 30 dé plek waar u moet zijn. Gelegen in het levendige hart van Antwerpen Zuid aan de Leopold de Waelplaats 30, biedt Ferrier 30 een ongeëvenaarde Italiaanse culinaire ervaring die zowel traditionele als innovatieve elementen combineert.

Proef de essentie van Italië bij Ferrier 30

Als toonaangevend Italiaans restaurant in Antwerpen Zuid, is Ferrier 30 trots op het serveren van gerechten die de ware geest van Italië belichamen. Ons zorgvuldig samengestelde menu bevat klassieke Italiaanse gerechten met een moderne twist, bereid met de meest verse ingrediënten en een diep respect voor culinaire tradities. Van heerlijke pasta's en risotto's tot sublieme vis- en vleesgerechten, elke schotel is een feest voor de zintuigen.

Een sfeervolle Italiaanse ontmoetingsplaats in Antwerpen Zuid

Ferrier 30 is niet alleen bekend om zijn uitstekende keuken, maar ook om zijn warme, gastvrije ambiance. Ons elegante interieur, gecombineerd met uitmuntende service, zorgt ervoor dat elke maaltijd een ontspannen en plezierige ervaring is. Het restaurant is een ideale ontmoetingsplaats voor zowel romantische avonden, zakenlunches als gezellige familiediners.

Reserveer nu bij de beste Italiaan in Antwerpen Zuid

Kom en ontdek waarom Ferrier 30 beschouwd wordt als een van de beste Italiaanse restaurants in Antwerpen Zuid.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira