Ferrier 30 Antwerpen

RESTAURANT FERRIER 30: UITBLINKER ONDER DE ITALIAANSE RESTAURANTS IN ANTWERPEN

Bezoek Restaurant Ferrier 30, een juweel onder de restaurants in Antwerpen, dat bekend staat om zijn uitzonderlijke culinaire prestaties en stijlvolle ambiance. Gelegen op de sfeervolle Leopold de Waelplaats, biedt Restaurant Ferrier een exclusieve eetervaring die zowel locals als bezoekers betovert.

Verfijnde keuken in het Hart van Antwerpen
Restaurant Ferrier 30 is beroemd om zijn innovatieve aanpak van de klassieke keuken, waarbij elke maaltijd een kunstwerk wordt. Ons menu weerspiegelt een diepe waardering voor culinaire excellentie, met gerechten die zorgvuldig zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. Of u nu kiest voor een fijn diner, een ontspannen lunch of een speciale gelegenheid viert, Restaurant Ferrier 30 biedt een onvergetelijke gastronomische ervaring.

Een ambiance die verfijning uitstraalt
De inrichting van Restaurant Ferrier 30 is even indrukwekkend als onze menukaart. Het interieur is elegant en modern, met een knusse sfeer die perfect is voor elke gelegenheid. Onze gasten kunnen genieten van een comfortabele en uitnodigende setting waar elke maaltijd een gelegenheid wordt om te koesteren.

Reserveer uw tafel bij restaurant Ferrier 30
Om zeker te zijn van een plaats in Restaurant Ferrier 30, raden we u aan om vooraf te reserveren.

Gebruik ons online reserveringssysteem om snel te reserveren, om te reserveren via telefoon +32 3 216 50 62

Ontvang onze suggesties
rechtstreeks in uw inbox

* indicates required
Sfeerbeeld Ferrier 30

OPENINGSUREN

MA - DI - DO - ZO
12u-14u30 en 18u00-22u30

VR - ZA
12u-14u30 en 18u00-23u00

Gesloten op woensdag

site by miramira